Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Feestje? Huur de Tied Zat aanhanger en/of koelcel!

Tied Zat gebruikt voor allerlei activiteiten een party-aanhanger, met allerlei benodigdheden voor een feestje of evenement. Deze verhuren we ook! U kunt alles er makkelijk uithalen en in terug zetten, en u heeft dus geen gesleep met materiaal dat u overal weg moet halen! De twee bardelen zijn stuks van 1,65 meter breed, voorzien van elk 2 dichte koelingen, een een koeling waar u flessen in kunt leggen die u er direct uit kunt pakken. Dit alles is afgewerkt met rvs-materiaal, zodat het duurzaam en optimaal te gebruiken is.


Daarnaast hebben we een koelcel op een onderstel te huur, die u zo aankoppelt doordat er een dissel op zit, en ideaal is voor feestje of evenementen waar u eigen koelkast te klein voor is! Hij is voorzien van een nette huif en is makkelijk hanteerbaar. Er zit veel ruimte in, is voorzien van stellingen en u zet hem dus zo neer waar u hem nodig heeft!


De aanhanger, met acht statafels en de aanhanger (met luifel) is ideaal voor feesten, verjaardagen et cetera. U kunt het huren voor 60 euro per dag, elke volgende dag kost 10 euro. Voor de koelcel betaalt u 50 euro per dag, en ook 10 euro voor elke volgende dag. Wilt u beide huren? Dan krijgt u 10 euro korting en betaalt u 100 euro! We vragen een borg van 100 euro. U dient hem zelf te halen en brengen, als dit niet mogelijk is dan kunnen we in overleg hiervoor iets regelen. Wilt u deze ‘party-aanhanger’ en/of koelcel huren, of heeft u er vragen over? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via verhuur@tiedzat.nl , of door te bellen met Marten: 06-21926876.


Hieronder enkele foto's van de bardelen en statafels, en de koelcel: