Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Beachvolleybal 2015 zeer geslaagd!


Door het grote aantal deelnemende teams, besloot de oudejaarsvereniging er nog een vierde veld bij aan te leggen, en wel in de buitenbak van de manage, waar de overige velden traditioneel in de binnenbak, en dus overdekt, worden afgewerkt. Dit bleek een goede keuze, hierdoor konden de poulewedstrijden toch nog redelijk vlot werden afgewerkt. Naast sportieve wedstrijden was er een hoop gezelligheid op het evenement, waar ook veel publiek op af was gekomen. Bij het toernooi staat gezelligheid voorop, maar uiteraard waren er veel deelnemers erg fanatiek bezig. Tijdens de wedstrijden staan er telkens vier spelers in het veld.

Uiteindelijk was Schalk City dus de winnaar, en zij gingen naar huis met de beker en wisselbeker, prijzengeld en een glaasje bubbels voor iedereen. De tweede plaats ging naar Barry en zijn tarrels uit Boijl, terwijl VC Klompsdale United uit Elsloo wederom derde werd, wat ze de afgelopen jaren ook vaak gelukt is. Zij versloegen Oude Garde Oosterwolde in de troostfinale. Dit werd na afloop nog tot in de kleine uurtjes gevierd in de binnenbak van manege Ludanchelo Hoeve in Wateren.


We zijn meer dan tevreden met de opkomst, en vonden het een geweldige avond met jullie allen. Nogmaals dank voor jullie komst en gezelligheid, dat doet ons erg goed! Natuurlijk willen we ook alle vrijwilligers en Jan en Annemarie van manege Ludanchelo Hoeve in het bijzonder, bedanken voor hun inzet! Graag tot volgend jaar! 

De foto's van het toernooi vind je hier!