Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Stunt 2014-2015


Overleg tussen beide gemeenten (Westerveld en Weststellingwerf) heeft tot op heden niks opgeleverd, en daarom hebben wij besloten ze een zetje in de rug te geven, door ze op deze manier op te roepen om om tafel te gaan met elkaar. De tafel werd getoond met de gezichten van de beide burgemeesters en verantwoordelijke wethouders, met alvast een paar klinkers op tafel, en een potje scrabble. Hierbij was het woord Verwersweg zonder klinkers neergelegd, en deze liggen voor de betreffende bestuurders, die nu dus aan zet zijn om nieuwe klinkers te plaatsen.

Het kunstwerk is inmiddels in originele staat teruggeplaatst in Oosterhesselen, met behulp van lokale loonwerker Schepers. Foto's van de stunt en de avond vind je hier.