Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Tied Zat brengt letters Lelystad Airport in originele staat terug!

Vandaag brachten wij de letters van Lelystad Airport, welke wij leenden voor onze stunt van dit jaar, in originele staat terug naar Lelystad Airport. We zijn erg blij met de sportieve reactie en hartelijk ontvangst van het vliegveld zelf, waar we erg dankbaar voor zijn! Nadat de Geitefok het grijze frame weer terughing, hebben wij de witte letters er weer op bevestigd. Naast ons waren er twee medewerkers van het vliegveld aanwezig, die erg hartelijk waren, alsmede journalisten van TV Flevoland, Hart van Nederland (SBS 6) en het ANP. Dit betekent dat we naast dat we in de items op TV zijn, ook in de kranten terug te vinden zullen zijn. We zijn natuurlijk erg blij met al deze publiciteit, waardoor we Zorgvlied, Wateren en Oude Willem op de kaart hebben kunnen zetten, en aandacht kunnen vragen voor de onderzoeken en problematiek rondom de aanvliegroutes naar Lelystad Airport. 

De reportages van de media kun je hier zien:

http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/129837/Oudejaarsvereniging-brengt-letters-weer-terug-bij-Lelystad-Airport

http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/155452/lelystad-oudejaarsverenigingen-brengen-letters-terug

We kijken dus terug op een geslaagde stunt, en hopen volgend jaar weer een mooie stunt te kunnen tonen! We willen langs deze weg iedereen bedanken die ons geholpen heeft, alsmede voor alle warme en positieve reacties op onze stunt. Dit doet ons erg goed!