Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

VC Klompsdale United wint geslaagd beachvolleybaltoernooi!

Klompsdale United uit Elsloo heeft afgelopen zaterdag het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Wateren gewonnen. De mannen met de rode hemden wonnen in een spannende finale met 19-17 van SDO 2 uit Boijl. Beide teams wonnen het toernooi al eens eerder en doen jaarlijks mee. Met in totaal 22 teams kijken we terug op een geslaagde avond. Het was erg gezellig in de binnenbak van manege Ludanchelo Hoeve in Wateren, waar we al jaren naar volle tevredenheid te gast zijn bij Jan en Annemarie. Met een mooie mix van teams uit de streek en van de vele campings van zowel jong als oud werd er gestreden om de prijzen. Na de groepsfase volgde de knock-outfase, waarin we begonnen met achtste finales. Zo speelden zo goed als alle teams in ieder geval vier wedstrijden.


Vanaf de kwartfinale werden de wedstrijden spannender, waarna uiteindelijk #GKGT, VC Klompsdale United, SDO 2 en The Good, the Bad, the Ugly and the Reneetjes overbleven in de halve finales. Klompsdale en SDO 2 waren daarin een maatje te groot voor hun tegenstanders, waarna de wedstrijd om de derde plaats gewonnen werd doorThe Good, the Bad, the Ugly and the Reneetjes, zij versloegen #GKGT met 17-14 en gingen nog met een beker naar huis. De finale was spannend, maar Klompsdale wist een gaatje te slaan en versloeg SDO 2 met 19-17, waarna ze met de beker en wisselbeker gehuldigd werden.


Het doet ons goed dat het evenement nog altijd veel deelnemers en publiek trekt, het was erg gezellig en bovendien komt er ook elke keer weer nieuwe jeugd opaf, wat goed is voor de toekomst van ons evenement, daar zijn we erg blij mee! Meer foto's vind je op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/tiedzat/photos/?tab=album&album_id=665141640350410.