Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Beachvolleybal 2017

Op zaterdag 12 augustus organiseert Tied Zat wederom het gezellige beachvolleybal voor recreatieve teams, in manege Ludanchelo Hoeve in Wateren. Altijd weer een gezellige mix tussen teams uit de regio en gasten van de campings. Sportiviteit en gezelligheid staat bij het recreatieve toernooi voorop, maar uiteraard wordt er wel fanatiek gestreden om de prijzen!

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers, waarbij er telkens 4 spelers in het veld staan. Deelname is vanaf 16 jaar en op eigen risico. De kosten bedragen 10 euro per team, dit wordt bij aankomst betaalt. Er is daarnaast voldoende catering aanwezig voor zowel de hongerige als de dorstige medemens, en het is ook altijd gezellig voor supporters. Het toernooi begint om 19.30 uur.

Inschrijven kan door te mailen naar: info@tiedzat.nl, of door te bellen met 06-477175667 of 06-23833316. Vermeld hierbij de teamnaam en contactpersoon.

Tot 12 augustus in Wateren!