Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Trekkertoertocht 2017


Het weekend van 17 en 18 juni staat in Zorgvlied volledig in het teken van feest en trekkers.  Het tweejaarlijkse dorpsfeest vindt dit weekend plaats op het voormalige sportveld aan de De Ruyter de Wildtlaan in Zorgvlied, en op zaterdag en zondag zijn het de trekkers die de klok slaan. Zaterdag 17 juni is de trekkerbehendigheid, zondag 18 juni is de trekkertoertocht. Deze toertocht werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd, en kon op positieve reacties van de deelnemers rekenen. Dit jaar zullen we hem dus weer organiseren, waarbij iedereen met een trekker welkom is!

De toertocht zal wederom door de mooie bosrijke omgeving gaan van Zorgvlied. We vertrekken om 11.00 uur, en zullen waarschijnlijk rond 13.00 uur terug zijn bij de tent op het voormalige sportveld. Onderweg zullen we een stop hebben waar Tied Zat voor koffie en een versnapering zullen zorgen. De kosten voor de tocht zullen 5 euro per persoon bedragen, en iedereen met een trekker mag meedoen. In verband met de catering willen we iedereen die mee wil doen wel verzoeken om jezelf even aan te melden door te mailen naar: info@tiedzat.nl, of door te bellen met: 06-23833316. Ook voor vragen kun je daar terecht.

Graag tot 17 en 18 juni in Zorgvlied!

Klik hier voor de foto''s van vorig jaar!