Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Trekkerbehendigheid 2017

Op zaterdag 17 juni zal aan het voormalige sportveld aan de De Ruyter de Wildtlaan in Zorgvlied de trekkerbehendigheidwedstrijd georganiseerd worden. Helaas ging het evenement vorig jaar, vanwege een gebrek aan deelnemers, niet door, maar de jaren evoor was het altijd een groot succes. Het zal op dezelfde locatie georganiseerd worden als het dorpsfeest, tijdens hetzelfde weekend. Alle reden dus om naar Zorgvlied te komen! 

Bij Trekkerbehendigheid is het de bedoeling om in een beperkte ruimte met een landbouwtrekker een parcours met hindernissen te nemen. Hierbij wordt op tijd gereden, waarbij fout of niet goed genomen hindernissen strafseconden opleveren. Bij elkaar opgeteld levert dit de totaaltijd op, en in totaal rijden alle deelnemers tweemaal, waarbij er telkens twee deelnemers in de baan zijn. Daarnaast zal er een hindernis buiten het parcours zijn, waar eveneneens tijd en eventuele strafseconden aan verbonden zijn. Na de eerste twee rondes rijden de beste deelnemers nog tweemaal in de finale, waarna het podium bekend zal zijn. 

Het is altijd een mooi schouwspel met vele verschillende soorten trekkers, wat tussen 11.00 uur en ongeveer 16.00 uur plaatsvind. Ook voor het publiek is er, naast de wedstrijden, genoeg te beleven. Er is voldoende catering aanwezig, en u kunt zelf ook met een prijs naar huis gaan. Daarnaast is er ook voor de kinderen voldoende speelmogelijkheid, waarbij zelfs de ouders actief kunnen zijn. Kortom: Zet zaterdag 17 juni in de agenda en komt allen naar Zorgvlied!

Voor mensen die willen deelnemen: Opgave kan via info@tiedzat.nl of 06-23833316. Je dient minimaal 16 jaar oud te zijn, en in het bezit van een trekkerrijbewijs. Deelname is geheel op eigen risico, en bij het inschrijfgeld zit een lunch inbegrepen. Specifieke informatie over eisen aan de trekker en het reglement worden tzt aan de deelnemers verzonden. 

Klik hier voor foto's van eerdere edities.