Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Tied Zat brengt fluisterschotel terug naar het Melkwegpad in Hooghalen!

Afgelopen zaterdag bracht Oudejaarsvereniging Tied Zat uit Zorgvlied de zogenaamde fluisterschotel weer terug naar zijn plek aan het Melkwegpad in Hooghalen, op de wandelroute naar voormalig kamp Westerbork. Tied Zat ontvreemdde de vier meter grote schotel als Nieuwjaarsstunt, om aandacht te vragen voor het slechte bereik met de mobiele telefoon in Zorgvlied en omgeving. De grote schotel was namelijk onderdeel van een tweetal schotels, waarin je kon praten en daarmee een ‘kraakheldere verbinding’ tot stand kon brengen. Zo’n goede verbinding kan men in Zorgvlied goed gebruiken, was de ludieke boodschap van de oudejaarsvereniging.


De schotel werd, zoals bij elke stunt van de oudejaarsvereniging, in originele staat teruggeplaatst, zonder schade. Inmiddels kunnen bezoekers van het Melkwegpad weer gebruik maken van de schotels, iets wat twee weken lang niet mogelijk was. Namens eigenaar Staatsbosbeheer was boswachter Evert Thomas aanwezig. Hij was onder de indruk van het zorgvuldige en soepele werk waarmee Tied Zat de schotel terugplaatste, en vatte net als eerdere reacties van Staatsbosbeheer het sportief of. De oudejaarsvereniging was hier natuurlijk content mee, en overhandigden de boswachter een pakketje met lekkernijen en uit Zorgvlied en Drenthe. Ook TV Drenthe was aanwezig om een en ander vast te leggen op camera, wat op tv is geweest.


Al met al zijn we erg tevreden met de stunt van dit jaar. We zijn overladen met enorm positieve reacties uit alle hoeken, wat ons erg goed doet, en veel energie geeft om ook volgende jaar weer een goede stunt neer te zetten. Daarnaast hebben we zelfs de landelijke media (3FM) gehaald, werd alles sportief opgevat door de eigenaar en hebben we een goed punt weten te maken. We hopen dan ook dat de Burgemeester en providers hun woord houden, en zo snel mogelijk het bereik in onze omgeving verbeteren. Liever vandaag dan morgen!

Hier bekijk je alle foto's!