Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Beachvolleybal 2016

Op vrijdag 12 augustus om 19.30 uur organiseert Tied Zat het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi voor recreatieve teams. Het toernooi zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in manegen Ludanchelo Hoeve te Wateren, waardoor er weliswaar overdekt gespeeld wordt, maar nog steeds in het zand en ook verlicht. Vorig jaar deden er een recordaantal van 30 teams mee aan het toernooi, waarbij 'Schalk City' uiteindelijk de winnaar was. Bij het toernooi staat gezelligheid voorop, maar er wordt ook altijd fanatiek gespeeld door de teams. Het is een mooie mix tussen teams uit de regio en van de campings. Alle reden dus om gezellig langs te komen, of mee te doen!

Wil je meedoen? Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes spelers, waarbij er telkens vier spelers in het veld staan. Deelname is vanaf 16 jaar en geheel op eigen risico. Eigen drinken en eten meenemen is niet toegestaan, er is voldoende catering aanwezig. De kosten bedragen 10 euro per team, en opgeven kan door te mailen naar: luuk@tiedzat.nl, of te bellen op appen met: 06-47175667. Vermeld hierbij teamnaam en contactpersoon.