Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Trekkerweekend 2019

Het weekend van 21 t/m 23 is feestweekend in Zorgvlied! Naast het tentfeest zal Tied Zat ook haar steentje bijdragen, wij organiseren namelijk de Trekkerbehendigheid, Trekkertoertocht, en dit jaar nieuw, de Brommertoertocht en 3x3 voetbal! Hier lees je er meer over!

Read more

nieuws april

Nieuws van Tied Zat
Na een tijdje een rustigere periode gehad te hebben bij Tied Zat, zijn wij nu weer druk bezig met de voorbereidingen van de zomeractiviteiten. Wij hebben voor jullie weer een aantal nieuwtjes en mededelingen. Ook hebben wij de zomerkalender van onze activiteiten voor jullie.

Verandering in het ledenbestand
Zoals velen van jullie wel weten, heeft tijdens de jaarwisseling Nico Kroonenburg afscheid genomen van Tied Zat. In februari heeft ook Luuk Smink ons verlaten. Luuk is vanwege een nieuwe baan verhuisd naar ’s Hertogenbosch, daardoor heeft bij besloten om bij Tied zat weg te gaan. Veel succes met je nieuwe baan Luuk!
Wij willen bij deze de heren nogmaals bedanken voor hun getoonde inzet de afgelopen jaren! Super!

Gelukkig hebben wij ook weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen bij Tied Zat, dit zijn:
Ramon Smit, hij woont in Zorgvlied en is 19 jaar (lid sinds eind 2017, tijdens oud en nieuw maakte hij hier ook al deel van uit)
Michael Barelds, hij woont in Wateren en is 17 jaar oud. (lid sinds februari)
Marjolein Reinbergen, woont in Zorgvlied en is 24 jaar. (lid sinds februari)
Janneke thea Cats, woont in nijeberkoop, 24 jaar oud. (lid sinds maart)

Inschrijflijst reflecterende huisnummers
De inschrijflijst, zoals bij oud en nieuw beloofd, komt half april bij iedereen huis aan huis.
Als u gebruik wilt maken van onze actie, kunt u hierop vermelden wat wij voor u kunnen bestellen.
Graag zien wij de bestellingen tegemoet!

Jeux de boules baan
In maart hebben wij in overleg met de jeux de boules vereniging “het Buut”, de baan gerenoveerd. Dit was een geschonken cadeau van het afgelopen oud en nieuw.
Dit hield in dat de bestaande baan werd uitgegraven en er weer nieuw gravel bij op is gebracht.
Wij hopen dat jullie veel plezier hebben van de nieuwe baan!Trekkerbehendigheid:
Op zaterdag 16 juni zullen we weer de trekkerbehendigheidswedstrijd organiseren, ditmaal weer op het weiland bij de Meester Onsteestraat. Het evenement zal om 11:00 beginnen voor de toeschouwers. De deelnemers zullen op hun eigen trekker twee maal een parcours afleggen. Hierbij staan er verschillende hindernissen in de baan, welke zonder fouten afgelegd moeten worden. Anders levert dit straftijd op de eindtijd op. Naast deze twee parcoursen, hebben we ook nog een verrassingshindernis voor de deelnemers, welke ook meetelt voor de eindtijd.
De beste deelnemers van de dag strijden aan het eind in de zinderende finale!

Deelnemers kunnen zich inschrijven: info@tiedzat.nl  of 0621926876

Dorpsbarbecue

Dit jaar is het ook weer tijd voor de tweejaarlijkse dorpsbarbecue. Dit organiseren wij aansluitend aan de trekkerbehendigheid, ook op het weiland van de Meester Onsteestraat, op 16 juni.

Aanvang is om 18:00 uur.

De kosten voor de barbecue (drankjes niet inbegrepen) zijn:  volwassenen €10,-

kinderen 4/12 jaar €5,-

Opgave (van 10 mei t/m 10 juni) via info@tiedzat.nl of een berichtje naar  0621926876

Trekkertoertocht

Na het enthousiaste aantal deelnemers van de voorgaande jaren organiseren wij op zondag 17 juni ook weer een trekkertoertocht. Dit is een rit van ongeveer 30 kilometer door de bosrijke omgeving.

Iedereen die het leuk lijkt om mee te rijden, is van harte welkom! We vertrekken om 11:00 uur.

Wij zorgen voor koffie/thee/fris en een lunch, kosten voor deelname €5,-.

Graag wel even aanmelden van te voren, in verband met de catering. info@tiedzat.nl  0621926876

Kalender

16 juni Trekkerbehendigheid

16 juni Dorpsbarbecue

17 juni Trekkertoertocht

11 aug Beachvolleybal

14 aug Jaarmarkt

Lijkt het u leuk om ons bij één of meerdere activiteiten te helpen?

Dit kan, wij kunnen bij de trekkerbehendigheid, beachvolleybal en jaarmarkt voldoende hulp gebruiken! Neem hiervoor gerust contact op via info@tiedzat.nl of  0651280066

Graag tot ziens op een van onze evenementen,

Tied Zat

Read more

Tied Zat brengt letters Lelystad Airport in originele staat terug!

Vandaag brachten wij de letters van Lelystad Airport, welke wij leenden voor onze stunt van dit jaar, in originele staat terug naar Lelystad Airport. We zijn erg blij met de sportieve reactie en hartelijk ontvangst van het vliegveld zelf, waar we erg dankbaar voor zijn! Nadat de Geitefok het grijze frame weer terughing, hebben wij de witte letters er weer op bevestigd. Alles is goed verlopen, waar we erg blij mee zijn!

Read more

Stunt 2017/2018: Letters van Lelystad Airport!

Wij toonden op nieuwjaarsnacht in het dorp de metersgrote Letters van Lelystad Airport, om aandacht te vragen voor de problematiek rondom de aanvliegroutes, wachtgebieden en rammelende onderzoeken hiernaar. Hier lees je er meer over!

Read more

1 januari om 1.00 uur: Tied Zat feest met onthulling van eventuele stunt

Op 1 januari om 1.00 uur vindt op het Tied Zat plein/Dorpsplein in Zorgvlied weer het jaarlijkse Tied Zat feest plaats! Hierbij bieden we de cadeaus en giften aan aan de verenigingen in onze dorpen, alsmede voor de gemeenschap. Daarnaast steken we van tevoren het mooie vuurwerk af, en volgt de onthulling van een eventuele stunt. Na afloop kunt u in onze verwarmde tenten weer lekker een drankje met ons nuttigen! Kom dus gezellig borrelen op het nieuwe jaar!

Read more

VC Klompsdale United wint geslaagd beachvolleybaltoernooi!

VC Klompsdale United uit Elsloo heeft afgelopen zaterdag het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Wateren gewonnen. De mannen met de rode hemden wonnen in een spannende finale met 19-17 van SDO 2 uit Boijl. Beide teams wonnen het toernooi al eens eerder en doen jaarlijks mee. Met in totaal 22 teams kijken we terug op een geslaagde avond. Hier lees je meer!

Read more

Beachvolleybal 2017

Op zaterdag 12 augustus vind in manege Ludanchelo Hoeve te Wateren het jaarlijkse, gezellige beachvolleybaltoernooi voor recreatieve teams plaats. Hier lees je er meer over!

Read more

Trekkertoertocht eveneens geslaagd!

Afgelopen zondag organiseerden wij, net als vorig jaar, een trekkertoertocht in Zorgvlied en omgeving. Na de geslaagde trekkerbehendigheid op zaterdag kijken we ook terug op een geslaagde toertocht op zondag. Met zo''n 20 deelnemers hebben we er een mooie tocht van gemaakt, die door de bossen ging tussen Zorgvlied en Vledder. De route was een kleine 30 kilometer lang, en er waren mooie trekkers te zien, van kleine klassiekers tot moderne grote varianten. Wij danken iedereen die mee heeft gereden voor hun aanwezigheid en een geslaagde dag! Tot volgend jaar!

Read more

Hielke Swart wint opnieuw trekkerbehendigheid!

Hielke Swart uit Bovensmilde heeft zaterdag opnieuw de trekkerbehendigheid in Zorgvlied weten te winen. Twee jaar geleden won hij de laatste editie eveneens. In de spannende finale liet Swart Klaas de Graaf uit Diever en tweevoudig winnaar Wilmer Terpstra (Boijl) achter zich. Jarno Hessels uit Oosterstreek reed ook de finale, maar viel net buiten de prijzen en werd vierde.

Read more

Trekkertoertocht 2017

Het weekend van 17 en 18 juni staat in Zorgvlied volledig in het teken van feest en trekkers.  Het tweejaarlijkse dorpsfeest vindt dit weekend plaats op het voormalige sportveld aan de De Ruyter de Wildtlaan in Zorgvlied, en op zaterdag en zondag zijn het de trekkers die de klok slaan. Zaterdag 17 juni is de trekkerbehendigheid, zondag 18 juni is de trekkertoertocht. Deze toertocht werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd, en kon op positieve reacties van de deelnemers rekenen. Dit jaar zullen we hem dus weer organiseren, waarbij iedereen met een trekker welkom is!

Read more

Trekkerbehendigheid 2017

Op zaterdag 17 juni zal aan het voormalige sportveld aan de De Ruyter de Wildtlaan in Zorgvlied de trekkerbehendigheidwedstrijd georganiseerd worden. Helaas ging het evenement vorig jaar, vanwege een gebrek aan deelnemers, niet door, maar de jaren evoor was het altijd een groot succes. Het zal op dezelfde locatie georganiseerd worden als het dorpsfeest, tijdens hetzelfde weekend. Alle reden dus om naar Zorgvlied te komen!

Read more

Tied Zat brengt fluisterschotel terug naar het Melkwegpad in Hooghalen!

Afgelopen zaterdag bracht Oudejaarsvereniging Tied Zat uit Zorgvlied de zogenaamde fluisterschotel weer terug naar zijn plek aan het Melkwegpad in Hooghalen, op de wandelroute naar voormalig kamp Westerbork. Tied Zat ontvreemdde de vier meter grote schotel als Nieuwjaarsstunt, om aandacht te vragen voor het slechte bereik met de mobiele telefoon in Zorgvlied en omgeving. De grote schotel was namelijk onderdeel van een tweetal schotels, waarin je kon praten en daarmee een ‘kraakheldere verbinding’ tot stand kon brengen. Zo’n goede verbinding kan men in Zorgvlied goed gebruiken, was de ludieke boodschap van de oudejaarsvereniging. Namens Staatsbosbeheer was boswachter Evert Thomas aanwezig, die erg positief was. Hier lees je meer!

Read more

Stunt 2016/2017: Grote fluisterschotel duikt op in Zorgvlied!

Op nieuwjaarsnacht omstreeks 1.00 uur dook de 4 meter grote fluisterschotel die aan het melkwegpad in Hooghalen stond op in Zorgvlied. Oudejaarsvereniging Tied Zat ontvreemdde het grote voorwerp om aandacht te vragen voor het slechte bereik met de mobiele telefoon in de omgeving. Daarnaast werden, zoals elk jaar, cadeaus aangeboden aan de verenigingen en de dorpen zelf. Tot slot werd er afscheid genomen van Jan Henk en Franke, jarenlang respectievelijk lid en voorzitter van Tied Zat. Zij werden nog even in het zonnetje gezet. Hier lees je er meer over!

Read more

Kerstfair 2016 geslaagd!

Afgelopen weekend was de gezellige winterfair in Zorgvlied. Wij hebben de ondernemersvereniging Willem WaterZorg wederom bijgestaan bij het op- en afbouwen van de markt, en ze zijn er wederom in geslaagd om een grotere markt neer te zetten dan vorig jaar. We kijken tevreden terug op de twee dagen, het was een mooie reclame voor onze dorpen! Daarnaast hebben wij met het rad van fortuin ook een mooi bedrag op kunnen halen om onder meer te investeren in de giften rondom oud en nieuw.

Read more

Beachvolleybal 2016 geslaagd!

Read more

Beachvolleybal 2016

Op vrijdag 12 augustus om 19.30 uur organiseert Tied Zat het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi voor recreatieve teams. Het toernooi zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in manegen Ludanchelo Hoeve te Wateren, waardoor er weliswaar overdekt gespeeld wordt, maar nog steeds in het zand en ook verlicht. Vorig jaar deden er een recordaantal van 30 teams mee aan het toernooi, waarbij 'Schalk City' uiteindelijk de winnaar was. Bij het toernooi staat gezelligheid voorop, maar er wordt ook altijd fanatiek gespeeld door de teams. Het is een mooie mix tussen teams uit de regio en van de campings. Alle reden dus om gezellig langs te komen, of mee te doen!

Wil je meedoen? Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes spelers, waarbij er telkens vier spelers in het veld staan. Deelname is vanaf 16 jaar en geheel op eigen risico. Eigen drinken en eten meenemen is niet toegestaan, er is voldoende catering aanwezig. De kosten bedragen 10 euro per team, en opgeven kan door te mailen naar: luuk@tiedzat.nl, of te bellen op appen met: 06-47175667. Vermeld hierbij teamnaam en contactpersoon.

Read more

Trekkertoertocht 2016 geslaagd!

Op zondag 16 juni vond de tweede editie van de trekkertoertocht in Zorgvlied plaats. In samenwerking met Remco Hulzinga en Bert Bruursema, beiden verantwoordelijk voor de route, organiseerden wij dit evenement, met dit jaar 16 deelnemende trekkers. Het was een mooie middag, waarbij veel kinderen meegingen op de trekkers. De route voerde door de mooie bosrijke omgeving van Zorgvlied, met halverwege een tussenstop met drinken en cake voor de deelnemers. Na afloop werd nog even nageborreld met een broodje hamburger. Langs deze weg willen wij alle deelnemers, en Bert en Remco in het bijzonder, bedanken voor hun inzet en deelname. Volgend jaar gaan we er zeker weer voor! Voor foto's, klik hier!

Read more

Dorpsbarbecue 2016!

Op zaterdag 18 juni vanaf 18.00 uur, na afloop van de trekkerbehendigheid, zal de tweejaarlijkse dorpsbarbecue weer plaatsvinden aan het einde van de Meester Onsteestraat in Zorgvlied. Inwoners van Zorgvlied, Wateren en Oude Willem kunnen voor 10 euro per persoon komen barbecuen, kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro per persoon. Hierbij zal voldoende vlees, stokbrood en salades aanwezig zijn! Consumpties zijn voor 1 euro per stuk verkrijgbaar, alcoholische consumpties kosten 1,50 euro per stuk. Opgeven kan door te mailen naar luuk@tiedzat.nl, of door het antwoordstrookje uit 't Signaaltje in te leveren op Dorpsstraat 2 of Wateren 20. Indien u mailt, vermeld dan het aantal personen boven 12 jaar, kinderen en eventueel vegetariërs. Opgeven kan tot uiterlijk zondag 12 juni! Graag contant betalen bij aankomst.

Tot 18 juni!

Read more

Trekkerbehendigheid en dorspbarbecue 2016

Voor in de agenda: Zaterdag 18 juni 2016 staat de jaarlijkse trekkerbehendigheid weer op het programma, deze maal aan het einde van de Meester Onsteestraat in Zorgvlied. In de avond is er de dorpsbarbecue, omdat er dit jaar geen dorpsfeest is. Meer informatie over beide evenementen volgt binnenkort op onze site, maar ze kunnen dus alvast in de agenda. De Trekkerbehendigheid zal in de ochtend starten, de barbecue waarschijnlijk vanaf 18.00 uur. Binnenkort start ook de opgave.

Read more

Tied Zat brengt zilveren vredesduif terug naar Tynaarlo!

Afgelopen zondag bracht oudejaarsvereniging Tied Zat uit het Drentse Zorgvlied de zilveren vredesduif, een kunstwerk van Marte Röling, weer in dezelfde staat terug naar zijn sokkel op industrieterrein Vriezerbrug in Tynaarlo. De oudejaarsvereniging stuntte met het kunstwerk, door het op nieuwjaarsnacht aan de dorpsbewoners te tonen, met als boodschap om op te roepen voor vrede en verdraagzaamheid in 2016. Dit was naar aanleiding van de huidige wereldproblematiek en verminderde bereidheid om vluchtelingen en waardige opvang te bieden.

Het object werd in tien minuten teruggeplaatst op de sokkel, waarmee de duif dus weer ‘veilig geland’ is na een uitstapje naar Zorgvlied. Het kunstwerk werd tevens voorzien van nieuwe bevestigingsmaterialen, de oude bouten waren enigszins verroest. Via deze link kun je de foto's bekijken!

Read more

Stunt 2015/2016: Zilveren vredesduif duikt op in Zorgvlied!

Op nieuwjaarsnacht werd omstreeks 01.00 uur de stunt getoond aan onze dorpsbewoners, traditiegetrouw op het dorpsplein in Zorgvlied. Ditmaal werd een zilveren vredesduif uit het Drentse Tynaarlo geleend, om mensen op te roepen zich in te zetten voor vrede en verdraagzaamheid, waar ook ter wereld! Ook met het oog op de vluchtelingenstroom roepen we een ieder op om verdraagzaam te zijn, en deze mensen waardig onderdak te bieden. Via lees meer kom je meer te weten over de stunt!

Read more

Beachvolleybal 2015 zeer geslaagd!

Afgelopen vrijdag organiseerden wij voor de twaalfde maal het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi voor recreatieve teams bij manege Ludanchelo Hoeve in Wateren. Met een overweldigend recordaantal van 30 deelnemende teams kijkt de organisatie terug op een uiterst geslaagde avond. De winnaar werd uiteindelijk team Schalk City uit het Overijsselse Schalkhaar, die in de finale ‘Barry en zijn tarrels’ uit Boijl overtuigend versloegen.

Via ´Read more´ kun je verder lezen!


Read more

Hielke Swart wint trekkerbehendigheid 2015!


Hielke Swart uit Ravenswoud heeft de trekkerbehendigheid van 2015 in Zorgvlied gewonnen. De 22-jarige trekkerbestuurder was in de finale titelverdediger Wilmer Terpstra uit Boijl te snel af, terwijl hij zelf vorig jaar nog derde werd. In de finale eindigde Jorian Wemer uit Elsloo op plek 3, terwijl Remco Hulzinga uit Elsloo net naast de prijzen greep: Hij werd vierde. De organisatie, oudejaarsvereniging Tied Zat, kijkt terug op een geslaagde dag met 19 deelnemers en veel publiek! Via lees meer kun je meer lezen. De foto's vind je hier: http://fotos.tiedzat.nl/fotos.tiedzat.nl/index.php/tbh2015

Read more

Stunt 2014-2015

Dit jaar ontvreemde Tied Zat voor haar stunt de hunetafel uit het Drentse Oosterhesselen. Dit kunstwerk werd op nieuwjaarsnacht aan de dorpsgenoten getoond op het dorpsplein in Zorgvlied. Op deze manier vragen wij op een ludieke manier aandacht voor de problematiek rond de Verwersweg. Deze weg is onlangs deels (het Drentse deel) herbestraat, maar het Friese deel is nog steeds erg slecht. Het is wachten op de eerste gewonden door een ongeluk vanwege de vele gaten op deze weg.


Read more