Welkom op de site van Tied Zat!

Welkom op de site van Oudejaarsvereniging Tied Zat! Hier kunt u alle informatie vinden over onze vereniging, activiteiten (zowel in het verleden als in de toekomst) en andere zaken die betrekking hebben op ons! Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar de verschillende onderwerpen op onze site.

Trekkerweekend 2019

Het weekend van 21 t/m 23 is feestweekend in Zorgvlied! Naast het tentfeest zal Tied Zat ook haar steentje bijdragen, wij organiseren namelijk de

Zaterdag 22 juni: Trekkerbehendigheid!

Trekkerbehendigheid, Trekkertoertocht, en dit jaar nieuw, de Brommertoertocht en 3x3 voetbal! Bij Trekkerbehendigheid is het de bedoeling om in een beperkte ruimte met een landbouwtrekker een parcours met hindernissen af te leggen, waarbij een snelheid van behendigheid en snelheid gevraagd word van de deelnemers. Uiteraard is hier ook genoeg te doen voor jong en oud, catering, mooie trekkers, en nu ook nieuw: Een marktje met streekproducten! De aanvang is om 11.00 uur, en het vindt plaats aan het voormalige sportveld aan de de Ruyter de Wildtlaan in Zorgvlied. Opgave kan door te mailen naar info@tiedzat.nl . Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer! Wil je liever bellen of heb je nog vragen? Dat kan via 06-21926876 !

Zondag 23 juni: Trekkertoertocht, Brommertoertocht en 3x3 voetbal!

Op zondag 23 juni kunnen jullie toeren met brommers en trekkers, door de prachtige natuur van Zorgvlied en omgeving. Er zal onderweg ook voor een lunch worden gezorgd, en de aanvang is om 11.00 uur voor beide tochten. De start is eveneens op het feestterrein, gelegen aan de de Ruyter de Wildtlaan in Zorgvlied. In verband met de catering graag aanmelden voor 19 juni via info@tiedzat.nl , of door te bellen met 06-21926876 (Trekkertoertocht) of 06-21602625 (brommertoertocht).

Daarnaast is er vanaf 14.00 uur op het feestterrein 3x3 voetbal! Dit is een mooie gelegenheid om de alcohol van vrijdag en zaterdagavond eruit te zweten! Opgave kan eveneens via info@tiedzat.nl !